Een PowerPoint sjabloon: functionaliteiten om sneller een presentatie te maken

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan

Een PowerPoint sjabloon: functionaliteiten om sneller een presentatie te maken

PowerPoint-sjabloon.nl heeft verschillende functionaliteiten om sneller een presentatie te maken. Zo wordt een PowerPoint sjabloon aangepast aan uw huisstijl en op maat voor uw bedrijf ontwikkeld. Wat is een sjabloon ook alweer? Een sjabloon in PowerPoint is een patroon of ontwerp van één of meerdere dia’s. Een goed ontwikkeld sjabloon kan verschillende functionaliteiten bevatten, waaronder indelingen, achtergrondstijlen of zelfs inhoud. Lees hier meer over wat een sjabloon precies is.
Het gebruik van een PowerPoint sjabloon kunnen wij eenvoudiger maken door verschillende functionaliteiten toe te voegen aan het PowerPoint sjabloon.

Zo kunnen wij een PowerPoint sjabloon voorzien van o.a. de volgende functionaliteiten:

  • Het toevoegen van menuknoppen aan het Microsoft PowerPoint lint, waardoor het gebruik zeer laagdrempelig is.
  • Invuldialogen voor het invullen van gegevens voor een presentatie. Met deze dialogen kunt u de maker de tools bieden om eenvoudig sturen welke informatie ingevuld dient te worden.
  • Invoegen van standaard teksten. Hiermee kunnen gebruikers zich focussen op de inhoud. Wat een verlaging van fouten en een verhoging van productiviteit oplevert.
  • Standaard opmaak voor grafieken, waardoor elke grafiek dezelfde uniforme uitstraling heeft.
  • Kleurenthema’s die door de hele presentatie prominent aanwezig staan en eenvoudig toegepast kunnen worden.
  • Eenvoudig wisselen tussen verschillende talen, zo kunnen eventuele internationale werknemers ook met het sjabloon aan de slag.

Mocht u aan een andere functionaliteit denken, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande button. Heeft u liever direct contact? Bel ons dan op 078 – 699 29 00. Samen kunnen we de mogelijkheden van onze sjablonen bespreken.

Contact opnemen

Wij van PowerPoint-sjabloon.nl zijn dé specialist op het gebied van, u raadt het al, Microsoft PowerPoint. Benieuwd naar wie onze klanten zijn? PowerPoint-sjabloon.nl genereert specifieke oplossingen voor verschillende klanten door de sjablonen af te stemmen op de wensen en huisstijlen van onze klanten.

Naast dat wij professionele PowerPoint-sjablonen ontwikkelen zijn wij ook op andere platformen inzetbaar voor het generen van oplossingen. Neem eens een kijkje op de volgende pagina’s: Word-sjabloon, Outlook-sjabloon of Eformity.

extra functionaliteiten PowerPoint sjabloon
Show Buttons
Hide Buttons