Functionaliteiten in PowerPoint

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan

Extra functionaliteiten in PowerPoint sjablonen voor Microsoft PowerPoint

Functionaliteiten in PowerPoint sjablonen

Het gebruik van PowerPoint sjablonen kan nog eenvoudiger gemaakt worden met extra functionaliteiten. Het biedt de mogelijkheid diverse functionaliteiten toe te voegen aan Microsoft PowerPoint. Zo kan je snel en eenvoudig (bedrijfs-)presentaties maken in Microsoft PowerPoint.

Meer informatie


Optimale huisstijlondersteuning

Door extra functionaliteiten aan Microsoft PowerPoint toe te voegen kunt u uw huisstijl nog beter ondersteunen. Hiervoor zijn een scala aan mogelijkheden beschikbaar, waaronder automatische opmaak, tabeldefinities, grafieken en kleurthema’s.

Optimale huisstijlondersteuning met PowerPoint sjablonen

Extra buttons op het lint in een PowerPoint sjabloon

Gepersonaliseerd lint in PowerPoint

Door het toevoegen van extra knoppen op het lint in Microsoft PowerPoint maakt u verschillende complexe functionaliteiten eenvoudig toegankelijk, waardoor u sneller kunt werken.


Snel en eenvoudig (bedrijfs)presentaties maken en beheren

Het toevoegen van een invuldialogen aan PowerPoint sjablonen zorgt er voor dat de belangrijkste gegevens automatisch zijn ingevuld en op de juiste plaats staan. Ook is het mogelijk eventuele extra’s, zoals een afbeelding op de titeldia, alvast via het invuldialoog te kiezen. Zo kan je je focussen op de gegevens invullen die je wilt gaan presenteren en worden de randzaken automatisch ingevoegd. Het was nog nooit zo makkelijk om snel en eenvoudig een (bedrijfs-)presentatie te maken en te beheren.

Invuldialogen: automatisch gegevens plaatsen in een PowerPoint sjabloon

Slide Library: standaard dia-indelingen voor een PowerPoint sjabloon

Slide Library: standaard dia-indelingen

Veel algemene dia’s in een presentatie worden herhaaldelijk gebruikt. Om de consistentie van de presentaties te waarborgen is het niet wenselijk dat iedereen zijn eigen sjabloon versie maakt. Om dit te voorkomen is de Slide Library van eformity een handig hulpmiddel om eenvoudig standaard dia’s in een nieuwe presentatie op te nemen. Presentaties krijgen hierdoor altijd dezelfde opbouw en opmaak.


Presentaties in meerdere talen

Het kan voorkomen dat presentaties in meerdere talen gegeven moeten worden. Met onze software kan in de sjabloon een taal voor de PowerPoint presentatie geselecteerd worden. De gegevens en standaard inhoud worden vervolgens direct in de juiste taal in de PowerPoint ingevoegd.

Presentaties in meerdere talen


ImageClipper: eenvoudig afbeeldingen invoegen in een PowerPoint sjabloon

ImageClipper: eenvoudig afbeeldingen invoegen

Heeft u ook problemen met het invoegen van afbeeldingen in de juiste verhouding in uw presentatie? Met de ImageClipper worden afbeeldingen eenvoudig in de juiste verhoudingen in de PowerPoint sjabloon geplaatst. Hierdoor is het mogelijk snel en eenvoudig een passende uitsnede te maken zonder uit te rekken of samen te duwen.


Extra functionaliteit niet gevonden?

De meest voorkomende extra functionaliteiten in PowerPoint sjablonen hebben wij hierboven beschreven. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Bent u dus op zoek naar een andere extra functionaliteit? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Contact opnemen

Extra functionaliteit voor een PowerPoint sjabloon niet gevonden?
Show Buttons
Hide Buttons